Βιοτεχνία

Κοπής, διάτρησης & διαμόρφωσης μετάλλων

Η Ιστορία μας

Η Βιοτεχνία μας με μακρά Ιστορία από το 1936 πέρασε στα χέρια του κ. Μακρή Παναγιώτη το 1988. Η πρώτη έδρα της επιχείρησης βρίσκονταν στην περιοχή των Σφαγείων Θεσσαλονίκης στην οδό Ανδρέου Γεωργίου, όπου και λειτουργούσε έως το 1997 οπότε και μεταφέρθηκε στην σημερινή του τοποθεσία στην περιοχή του Καλοχωρίου. Ακολουθώντας τις εξελίξεις ο κ. Μακρής εξοπλίζει την Βιοτεχνία με νέα μηχανήματα ενώ προσθέτει στην παραγωγή και νέα προϊόντα. Σήμερα, η επιχείρηση έχει περάσει στα χέρια της κόρης του Μακρή Αντωνίας και συνεχίζει να παράγει 100% Ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας μεταξύ των οποίων, εργαλεία χειρός κήπου-αγρού, μεταλλικές γλαστροθήκες, είδη τζακιού κ.α. 

Ποιότητα
Εξυπηρέτηση
Τιμές
100%
Ελληνική Επιχείρηση
150+
Προϊόντα

Οι Πελάτες μας

Έχουμε σταθερούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα, μαζί τους έχουμε αναπτύξει σχέσεις μακροχρόνιας εμπιστοσύνης. Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και οι τιμές είναι τα εφόδια που μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς!

Ποιότητα Κατασκευής

Όλα τα προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί για την λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα τους, χρησιμοποιούμαι αναλόγως το εξάρτημα λαμαρίνα κατάλληλου πάχους και σκληρότητας.

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα μας προσφέρονται μόνο για χονδρική πώληση και αποστέλλονται με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα με την μεταφορική της αρεσκείας σας.

Ειδικές κατασκευές

Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία, διαθέτουμε πρέσσες κρουστικές, ψαλίδια και όλα τα μηχανήματα επεξεργασίας της λαμαρίνας.